İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Mustafa Nevzat Pısak Mesleki Eğitim Merkezi

ÖĞRENCİ OKUL SINIF GÜNLERİ SON HALİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUL GÜNLERİ GÜNCELLENMİŞTİR.

18.09.2023 TARİHİ İTİBARİ İLE ÖĞRENCİ SINIF VE GÜNLERİMİZ KAYITLARIMIZDAKİ YOĞUNLUK NEDENİ İLE YENİDEN GÜNCELLENMİŞTİR.

AŞAĞIDAKİ LİSTEDE YER ALAN OKUL GÜNÜNÜZ DE SAAT 08:15 ' DE OKUL BAHÇESİNDE HAZIR BULUNULMASI GEREKMEKTEDİR.

Kurumumuzda

Sene başı Öğretmenler Kurulu toplantımızda alınan oy çokluğu karar ile  SİYAH renk  " SADE " bir tişört ile okula gelinmesi " ZORUNLU " hale gelmiştir.

09-09-2023

# Pantolon olarak ise sade ve temiz bir pantolon ile Mutlaka okula gelinecektir. ( Renk farketmez)

# Yırtık, kesik, delik, yamalı pantolon ve Eşofman ile , Bayan öğrencilerimizin ise tayt ile okula gelmesi alınan karar gereği kesinlikle yasaktır.

NOT : İSMİNİN YANINDA OKUL GÜNÜ YAZMAYAN ( ? ) OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİ İLE GÖRÜŞECEKLERDİR.

AŞAĞIDAKİ LİSTEDEN OKUL GÜNÜNÜZÜ ÖĞRENİNİZ...

LİSTE.pdf

Yayın: 16.09.2023 - Güncelleme: 16.09.2023 10:06 - Görüntülenme: 11094